Huom! Palvelut vaihtelevat toimipisteittäin. Lisätietoa saat "Hinnastot" osiosta.

JALKAHOIDOT

Palveluistamme löytyy kaksi eri jalkahoitoa. Jos jalkasi ovat hyvässä kunnossa, mutta haluat hemmotella muuten jalkojasi ja nauttia pitkästä hieronnasta niin valitse Spa-jalkahoito. Jos taas jalkasi vaativat monipuolisempaa hoitamista, valitse Jalkahoito.

Erilaiset jalkapohjien ongelmat johtuvat monista eri syistä ja näitä aiheuttajia selvitämme jalkahoidon aikana ja ohjaamme tarvittaessa eteenpäin joko lääkärille tai jalkaterapeutille. Jalkahoitoomme kuuluvat tarvittaessa mm. kovettumien ja känsien poisto, halkeamien hoito, paksuuntuneiden kynsien ohennus, sisäänkasvavien kynsien hoito sekä hautumien hoito. Ohjaamme sinua myös jalkojen kotihoidossa.

Tervetuloa keventämään askeliasi!BIODROGA ERIKOISkasvohoidot

Energize & Perfect 

Heleyttävä vitamiinikasvohoito. Auttaa säilyttämään ihon raikkaan, nuorekkaan ja terveen hehkun. Ehkäisee tehokkaasti väsymyksen ja stressin näkyviä merkkejä. Aktivoi ihon soluaineenvaihduntaa ja mikroverenkiertoa tehden ihosta kosteutetun ja tasapainoisen.

Golden Caviar

Ylellinen kaviaaria sisältävä hemmotteluhoito. Stimuloi ihon toimintoja, parantaa ihon kosteuspitoisuutta häivyttäen pinnallisia juonteita ja ryppyjä. Tekee ihostasi pehmeän, sileän ja napakan.
LIFT 


– Kasvojen kohotus ilman leikkausta
- CatioLift vaikuttaa syvällä virkistäen kasvojen lihaksia.
- Mikrovirran avulla aktivoidaan kasvojen alueen nestekiertoa ja kuona-aineiden poistumista
- Hoidon ansiosta lihakset kiinteytyvät ja saavat takaisin luonnollisen muotonsa.
- Kasvojen piirteet ovat kohonneet, rypyt ja juonteet pehmenneet.
- Hoitoa suositellaan intensiivisenä 3-9 kerran sarjahoitona.
- Myös silmänympärysiholle.

Kysy Express 6+1 -tarjousta!

VITAL


- Puhdistaa ja hoitaa
- CatioVital on ainutlaatuinen hoito kasvojen ja kaulan iholle, joka saa ihon säteilemään.
- CatioVital käy kaikille ihotyypeille ja erilaisia hoitolinjoja on kuusi. -


Medi+Derma/SESDERMA Lääketieteelliset, nanoteknologiset, dermatokosmeettiset ihonhoitotuotteet ja hoidot

- Medi+Derman hoidot antavat nopeita ja näkyviä tuloksia vaativiinkin iho-ongelmiin - iho muuttuu puhtaaksi ja pehmeäksi, ihon koostumus, pinta ja väri paranevat.
- Riippuen asiakkaan ihotyypistä ja –ongelmasta sekä hoidon tarkoituksesta on mahdollista valita tehokkaampi tai miedompi menetelmä.
- Kaikki kemialliset kuorinnat nopeuttavat ihosolujen luonnollista uusiutumista ja kuolleiden solujen eli epidermiksen sarveiskerroksen poistumista.
-Iholta poistetaan karhea eloton kerros ja vahvistetaan ihon dermistä, mikä takaa ihon elinvoiman.
- Medi+Derma hoitoja suorittaa vain erikoiskoulutuksen läpäissyt kosmetologi.

MIKRONEULAUS MESOCIT

Mikroneulaus yhdistettynä MediDerman happoihin sekä  Mesocit seerumeihin takaavat tehokkaan hoitotuloksen. Happokuorinnalla saadaan iho uusiutumaan ja mikroneulaus aktivoi ihon omaa luonnollista kollageenituotantoa. Hoidon aikana seerumien aktiiviaineet saadaan imeytymään ihon syviin kerroksiin. Tämä yhdistelmähoito takaa parhaat mahdolliset tulokset nopeasti vaativiin iho-ongelmiin! Hoidosta on apua erityisesti: Arpiin, pigmenttimuutoksiin, akneen ja ihon veltostumiseen. CARETECH -ULTRAÄÄNIKASVOHOIDOTCARETECH Skin Scrubber – Syväpuhdistus ultraäänellä

Puhdistus - Kuorinta - Kivuton syväpuhdistus = NOPEA JA TEHOKAS

Kosteuttaa - Kohottaa - Uudistaa = NÄET HETI TULOKSET

 • Kuorii ja syväpuhdistaa
 • Ihon väri normalisoituu ja kirkastuu
 • Uudistaa ja kiinteyttää
 • Kohottaa ja stimuloi
 • Poistaa mustapäitä ja talia
 • Tasoittaa ihon väriä
 • Hoitaa aknea ja näppylöitä

 
MITÄ?
PLASMA on innovatiivinen hoitomenetelmä, joka kiinteyttää veltostunutta ihoa ja tasoittaa juonteita ilman plastikkakirurgisia leikkauksia.
MIKSI?
Plasmahoidolla kiinteytetään roikkuvaa ihoa sekä tasoitetaan juonteita silmien ja huulten alueelta, otsalta, nenänpielistä, korvan edestä, leukaperistä ja kaulalta.
MITEN?
Hoidossa puudutetulle iholle johdetaan energiaa neulalla, joka lähelle ihoa (neulaa ei viedä ihon alle) päästyään muodostaa välähdyksen / salaman. Iholle muodostuu lämmön ansiosta pieni rupi ihon kutistuessa. Hoitoaikaan sisältyy konsultaatio. Käsittelyn jälkeen iholla esiintyy turvotusta ja siihen muodostuu pieni rupi, joka kestää 3 – 7 päivää.
TULOKSET
Ihon kiinteytymisen näkee heti käsittelyn jälkeen, mutta lopullinen tulos on nähtävissä seuraavien viikkojen aikana ja iho kiinteytyy vielä noin 3 kk:n ajan. Käsittely voidaan uusia 8 – 12 viikon kuluttua, mutta moni saa avun jo yhdellä hoitokerralla, jonka tulos kestää noin 2 vuotta.
 
MYÖS MAKSALÄISKIEN POISTO YHDELLÄ HOITOKERRALLA!RIPSIPIDENNYKSET/VOLYYMIRIPSETTeemme ripsipidennykset synteettisillä silkki- tai minkkikuituripsillä, jotka liimataan yksitellen. Volyymiviuhkat ja tupsut rakennamme itse halutun lopputuloksen saamiseksi. Ripsikuituja on useaa eri pituutta, paksuutta ja kaarevuutta. Extrana laitamme myös värillisiä ripsiä, timantteja ja glitter-ripsiä.

Olemme tehneet ripsipidennyksiä päivittäin vuodesta 2008. Jotta olisit täydellisesti tyytyväinen ripsipidennyksiisi, me:


 • Sovimme yhdessä sinun kanssasi millaiset ripset haluat
 • Emme liimaa valmiita tupsuja, vain yksittäisiä ripsikuituja!
 • Oman ripsen kantokyky on rajallinen, joten emme liimaa liian pitkää tai liian paksua ripsikuitua omiin ripsiisi nähden. Näin omat ripsesi eivät vaurioidu ja saavat kasvaa ja uusiutua normaalisti.
 • Liimaamme kuidun jokaiseen omaan ripseesi, joka on tarpeeksi pitkä pysyvään liimaukseen. Omien ripsiesi määrä vaikuttaa lopputuloksen tuuheuteen.
 • Annamme kotihoito-ohjeet myös kirjallisesti mukaasi
 • Kotihoito-ohjeita noudattamalla saat ripsesi pysymään mahdollisimman pitkään
 • Varaa aikasi huoltoon ajoissa. Yleisin huoltoväli on 3-4 viikkoa, johtuen siitä, että oman ripsen kasvukausi on 60-90päivää. Ripset siis uusiutuvat jatkuvasti!BODY SUGARING – VARTALOSOKEROINTIAmmattimainen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja

-Sokeri on 100 %:nen luonnontuote eikä tuotetta ole testattu eläimiin.
-Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä karvaa, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa.
-Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.
-Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta.
-Sokerointi on hygieenistä.
-Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella.
-Sokerointi on myös mitä parhain vartalonkuorintamenetelmä.

Tuloksena terve, karvaton ja pehmeä iho!


FORMOSTAR -vartalohoidotKuusi joustavaa lämmintä infrapunavyötä kääritään tiiviisti käsivarsille, reisille, lantiolle ja yläkeholle. Vöiden lämpötila nousee n. 42 asteeseen riippuen hoitotarkoituksesta. Hoito kestää 50 minuuttia. On rentoutumisen aika.

Vartalo muokkautuu:
Vähentää vartalon ongelmakohtien mittoja. Infrared Body Wrap kiihdyttää verenkiertoa mm. rasvavarastoissa poistaen selluliitin jäteaineita. Rasvasolun palamis- ja poistotoiminnat kiihtyvät. Painon pudotus nopeutuu ja selluliitti vähenee.

Kiinteytyy:
Infrapunalämpö tunkeutuu kudokseen ja lisää verenkiertoa kiinteyttäen ja joustavoittaen uudistuvaa kudosta ja ihoa. Samoin se poistaa kuonaa ja kuollutta ihoa. Raskausarvet dieetin ja raskauden jälkeen tasoittuvat.

Aktivoituu:
Aktivoi kehon käyttämättömiä energioita. Helpottaa kehon omia entsyymejä ja hormoneja toimimaan kunnolla. Nostaa merkittävän paljon aineenvaihduntaa ja huomattavasti kehon energioita.

Rentoutuu:
Rentouttaa miellyttävällä infrapuna lämmöllä. Koko keho rentoutuu ja lihasten kireys sekä esim. reumasäryt helpottavat.

Aineenvaihdunta vilkastuu:
Infrapuna nostaa ongelma-alueiden lämpötilaa + 42 asteeseen. Tämä lisää aineenvaihduntaa moninkertaisesti yli normaalin (n. 60%) vaikuttaen myös vastaavasti rasvan palamiseen.


Hoito vilkastuttaa verenkiertoa, nestekiertoa, aineenvaihduntaa sekä samalla elvyttää sidekudoksen ja rasvasolujen aineenvaihduntaa. Hoito elvyttää sidekudoksen toimintaa ja fibroblastien avulla myös ihon kollageenin tuotanto lisääntyy ja ihon elastisuus paranee.

Esteettisissä hoidoissa imurullauksella voidaan tehokkaasti vähentää muhkuraista selluliitti-ihoa, kiinteyttää vartaloa sekä pehmentää ja tasoittaa ihoa. Hoidolla pyritään lisäämään aineenvaihduntaa kudoksissa, jolloin rasvan poistuminen soluista paranee ja sen seurauksena kudos silenee vaikeiltakin rasvakertymä alueilta. Hoito sopii myös raskauden jälkeiseen vartalon muokkaukseen.

Jo yhdestä hoitokerrasta saadaan apua turvotukseen ja lihaskiereyteen tai jos etsit vain rentouttavaa koko vartalon hemmottelua ja rentoutumista. Sarjahoitojen avulla päästään pysyvämpiin hoitotuloksiin selluliitin ja veltostuneen ihon hoidossa.


geeliLAKKAUS


- Geelilakkauksessa asiakkaan kynsiä ei pidennetä, vaan vain muotoillaan siisteiksi.

- Geelilakka kerroksia voisi verrata normaalin kynsilakan paksuisiin kerroksiin. Kynnet kovetetaan UV- tai LED-valouunissa.

- Geelilakkauksen geeli on koostumukseltaan ”joustavampaa” kuin rakennekynsissä käytettävät geelit, joten se kestää oman luonnonkynnen päällä paremmin. Värejä löytyy monia ja mielikuvituksen mukaan koristeluissa voi käyttää eri värejä sekaisin kuin myös sekoittaa esim. hileitä geelin päälle.

- Geelilakkaus on loistava myös apuna liuskottuville ja/tai lohkeileville kynsille. Aikaa geelilakkaukseen saa varata, n.1-2h.

- Myös varpaankynsille


GEELIKYNNET- Rakennekynsissä eli geelikynsissä käytämme muottia, jolla asiakkaan oma kynsi pidennetään halutun mittaiseksi ja muotoiseksi.

- Kynsipedille ja jatketulle kynnelle rakennetaan geelejä käyttäen paksuutta kynnen kestämiseksi. Kynnet kovetetaan UV- tai LED-valouunissa. Värejä löytyy monia ja koristeluissa mielikuvitus on rajana.

- Geelikynsiin aikaa saa varata hivenen enemmän, n.1,5-2,5h. Erikoiskoristelujen kanssa aikaa voidaan varata jopa 3h. 


KYNSIEN HUOLTOSekä geelikynsissä, että geelilakkauksissa kynsien pysyvyysaika on yksilöllistä ja pysyvyyteen vaikuttavat mm. hormonit, mahdolliset lääkitykset ja miten paljon ja mitä käsillä tehdään. Usein lyhyemmät kynnet säilyvät pidempään parempina. Geelit kasvavat oman kynnen mukana ja huoltoväli voi vaihdella 2-5viikon välillä.

Passion Clinique, Valtionkatu 2, 60100 SEINÄJOKI, Puh. 06 4148000
Kirkkokatu 16 as 2, 38700 KANKAANPÄÄ, Puh. 050-5715515